'SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI OLDUKÇA ETKİN'

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Antalya Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret ettiler.

'SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI OLDUKÇA ETKİN'

 Ziyarette, Kadın ve Demokrasi Derneği Antalya Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş, derneğin çalışmaları ile ilgili Kaymakam Tanrıseven’e bilgi verdi. KADEM Antalya Temsilcisi Taş, Derneğin Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimi için çağdaş, yetenekli, girişimci ve nitelikli kadınların ekonomik, sosyal ve siyasal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu söyledi. Alanya’daki yapacakları çalışmalar için de Kaymakam Tanrıseven’den destek isteyen KADEM Antalya Temsilcisi Taş “Sayın Kaymakamımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

banner111
KADEM Antalya Temsilcisi Zeynep Ayşe Taş ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da sivil toplum kuruluşlarının oldukça etkin olduğunu belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tanrıseven,  Alanya’ya katkı sağlayacak etkinlikleri destekleyeceklerini ifade ederek Dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.





Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 10:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83