Sunexpress Alanya'dan uçuşa geçecek

Ocak ayında Alanya-Gazipaşa seferlerine başlaması beklenen SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve Bölge Müdürü Murat Hatipoğlu ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i makamında ziyaret etti.

Sunexpress Alanya'dan uçuşa geçecek

Ocak ayında Alanya-Gazipaşa seferlerine başlaması beklenen SunExpress’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan ve Bölge Müdürü Murat Hatipoğlu ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i makamında ziyaret etti.  Ziyarette bölgemize yönelik ulaşım ağının genişletilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Görüşmede Turizmci Fahri Yiğit de hazır bulundu.

banner111
Başkan Şahin, özellikle Alanya'nın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Cavusoğlu ‘nun önderliğinde büyük gelişme gösteren Alanya-Gazipaşa Havalimanının kapasitesinin arttırılması konusundaki görüş ve önerilerini sundu.

Başkan Şahin,“Ülke ekonomisine yılda 4.3 Milyar USD kazandıran Alanya’mızın ulaşımda hak ettiği yere gelmesi için ellerini taşın altına koymaya devam edeceğiz." dedi. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan da Başkan Şahin ile koordineli çalışacaklarını ifade etti

Başkan Şahin ayrıca, ”Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu‘nun önderliğinde; Odamız ve Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel işbirliğinde Sun Express uçuşlarının Ocak’ta başlaması için girişimlerimiz sürecek. Çalışmalarımız şimdiden Alanya’mız ve bölgemiz için hayırlı olsun.” dedi

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 15:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83