Şüpheli intikamını muhabbet kuşları üzerinden aldı

Kumluca İlçesi Merkez Mahallesinde hobi olarak kuş besleyen Salih Şengönül adındaki esnafa ait kuşlar, kimliği belirsiz bir kişi tarafından telef edildi. 50'nin üzerinde muhabbet kuşu ölen Kumlucalı esnaf, şüphelendiği bir akrabası hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şüpheli intikamını muhabbet kuşları üzerinden aldı
İddiaya göre Salih Şengönül isimli esnaf, ayakkabı satışı yaptığı iş yerine yakın bir noktada bulunan hobi amaçlı kuş beslediği dükkanın kapsının açık olduğu yönünde akşam saatlerinde arkadaşları tarafından arandı. Hemen kuşlarının olduğu dükkana gelen Salih Şengönül kuşlarının bulunduğu dükkanının talan edildiğini, kafeslerin parçalandığını ve kuşlarının bazılarının öldüğünü gördü. Şengönül'ün ihbarı üzerine olay yerine gelen ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dükkanda inceleme yapıp çevredeki güvenlik kameralardan iş yerine giren kişiyi tespit etti. İlk belirlemelerde 50'nin üzerinde kuşun telef olduğu, birçoğunun açılan kafeslerden kaçtığı tespit edildi. İş yerine giren bir kadının eşgalini güvenlik kamerasından belirleyen polis, olayla ilgili araştırma başlattı.

Salih Şengönül, akşam saatlerinde arkadaşlarının kendisini aradığını belirterek dükkanın açık olduğunu kuşların dışarıda olduğunu anlattıklarını söyledi. Hemen kuşlarının bulunduğu dükkana geldiğini söyleyen Şengönül, "Kuşlarımın bir kısmı dışarıdaydı. Kuş kafeslerimin dağıtıldığını gördüm. Muhabbet Kuşu olduğu için kuşlarım hassastır. Yumurtada olan ve yeni yavru olan kuşlarım vardı. Hepsi ölmüş. Bir kısmı dükkandan kaçmış. Güvenlik kameralarından bir kişinin dükkanıma girdiğini görülüyor. Bunu kim yaptıysa davacıyım. Adalet yerini bulsun istiyorum” dedi. 

Polis güvenlik kamerası görüntülerinden dükkana giren şahsın eşkalini tespit etti.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83