TALİHLİ BALAYI ÇİFTLERİ BELLİ OLDU

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi aile yapısının güçlü temeller üzerine kurulması, yüksek boşanma oranlarının önüne geçilmesi ve sağlıklı bir toplum yapısı oluşturmak için eğitim programlarını sürdürmeye devam ediyor.

TALİHLİ BALAYI ÇİFTLERİ BELLİ OLDU

 Sosyal Hizmet Merkezi'nin düzenlemiş olduğu programlar çerçevesinde, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile yapılan  işbirliği  ile ''Evlilik Öncesi Eğitim Programı''na katılan yeni evli çiftler, Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve ALTİD Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Bozdoğan eşliğinde yapılan çekiliş ile balayı tatili fırsatı kazanmış oldular.

banner111
"HER ZAMAN DESTEKÇİMİZ OLAN KAYMAKAM TANRISEVEN'E MİNNETTARIZ"

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik çekiliş öncesi yapmış olduğu konuşmada şunları kaydetti: "Aile toplumun ve milletin geleceği açısından büyük bir öneme sahiptir. Sağlıklı bir aile yapısı beraberinde sağlıklı bir toplum oluşturacağı gibi gelecek nesillerin sağlam temeller üzerine oturtulması ve ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilmeleri açısından önemli bir yere sahiptir.  Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi olarak Bakanlığımızın hizmetlerinden biri olan “Evlilik Öncesi Eğitim Programı’’ ailenin refahı ve geleceği için genç çiftlerimize yol gösterici bir kılavuz niteliğindedir. Başlatmış olduğumuz bu programda bize desteklerini esirgemeyen başta Alanya Kaymakamımız sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e minnettarız. Bizlere her konuda emekleri büyük oldu. Herzaman Kaymakamımızı yanımızda gördük. Ayrıca ALTİD Yönetimi ve tüm üyelerine ve yeni evlenen eğitimlerimize katılan tüm çiftlerimize teşekkür ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83