TANRISEVEN'DEN ANNELERE KUTLAMA

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Anneler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

TANRISEVEN'DEN ANNELERE KUTLAMA

 Kaymakamımızın mesajı şöyle:

banner111
Anneler, yüreğindeki sınır tanımayan sevgisi ve başka hiçbir konuda rastlanamayacak sabrı ile sadece anneler gününde değil, her zaman baş tacımızdır. Hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimiz, yetiştirdikleri sağduyulu, ilkeli ve öz güvenli bireylerle sağlıklı ve gelişmiş toplumların temelini oluştururlar.
Annelerimizin bu mutlu gününde, evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onlar, ölümsüzlüğe uğurladığımız kahraman şehitlerimizin bizlere emanetidir. Şehitlerimizin annelerine ve diğer yakınlarına sahip çıkmanın, destek olmanın, acılarını paylaşmanın hepimizin borcu olduğunu, Anneler Günü vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Huzurla dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı bireylerle mümkündür. Sevginin ilk kaynağı olan ve çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yerleri doldurulamaz olan bütün annelerin “Anneler Günü”‘ nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 12:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83