BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYASPOR MAÇINDA

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ALANYASPOR HERKESİ KENETLENDİ

BAKAN ÇAVUŞOĞLU ALANYASPOR MAÇINDA

 Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu Antalya Valisi Muammer Türker, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile birlikte Multigroup Alanyaspor – Göztepe A.Ş. müsabakasını Alanya Oba Stadyumunda seyretti.

banner111
Şampiyonluk için önünde final niteliğinde iki maç kalan Multigroup Alanyaspor, Oba Stadyumu'nda ligde iddiası bulunmayan Göztepe'yi konuk etti.

Süper Lig kapısına dayanan Multigroup Alanyaspor’a destek amacıyla protokol üyeleri Alanya Oba stadyumunda oynanan Multigroup Alanyaspor – Göztepe A.Ş. müsabakasına tam kadro katıldı.

Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, “Alanyaspor yönetimi mütevazı imkânlarla ligin en iyi kadrolarından birini kurdu. Bizler her zaman Alanyaspor’un yanınızdayız. İnşallah takımımız Süper Lig’e çıkar ve memleketimizi en iyi şekilde temsil eder” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Alanya’nın Süper Lig rüyasının gerçek olmasına çok az kaldı.  Alanya olarak bütün gücümüzü ve önceliğimizi Alanyaspor üzerine kurmalıyız. İnanıyorum ki; Şampiyon olarak gülen taraf biz olacağız. Alanya halkı takımımıza güvenmeli” dedi.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na Antalya Valisi Muammer Türker, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve diğer protokol üyeleri eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 21:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83