KALPAR: TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN

Multigroup Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Göztepe karşısında zor da olsa kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

KALPAR: TARAFTARA ARMAĞAN OLSUN

 Şu ana kadar hedefledikleri puan ortalamasını tutturduklarını belirten Kalpar, "Son maçımızdı ve kendi sahamızda mutlak 3 puana ihtiyacımız vardı. Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Gerçekten de zor geçti. Son saniyede attığımız golle 3 puan aldık. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Göztepe de gerçekten iyi bir mücadele etti. Onları da kutluyorum. Göztepe'ye yakışacak bir şekilde mücadele ettiler. Güç oldu ama kazandık. Bu 3 puan Alanya taraftarına ve halkına armağan olsun" dedi. 

banner111
“SÜPER LİG’E ÇIKMAK İSTİYORUZ”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını dile getiren Kalpar, "Her zaman bizim yanımızda oldu. Ondan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese, bugün buraya gelen herkese teşekkür etmek istiyorum. Onları mutlu ettiğimiz için de çok mutluyuz. Çok az bir zaman kaldı. Bu az zamanı iyi değerlendirip Süper Lig'e çıkmak istiyoruz" diye konuştu. 

“ZOR DA OLSA KAZANDIK”

Multigroup Alanyaspor'un başına geçtiği gün takımın 6 puanı olduğunu ancak şu anda 60 puana ulaştığını kaydeden Kalpar şöyle dedi: "Dolayısıyla her maçı 2 puan üzerinden hesaplamıştık ve onu da tutturduk. Ne olursa olsun bu kadar iyi puan alan bir takım ve oyuncularımı cani gönülden kutluyorum. Bize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum. Çünkü çok büyük emek sarf ettiler. Taraftarlarımız da her zaman yanımızda oldu. Bize destek verdiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Ne şartlarda olursa olsun, ne şekilde olursa olsun Alanyaspor çok heyecan verici bir oyun oynadı. Zor da olsa kazandık."

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 08:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83