HUZUREVİNDE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven “Anneler Günü” dolayısıyla Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, Anneler Günlerini kutladı.

HUZUREVİNDE ANNELER GÜNÜ COŞKUSU

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Anneler Günü" nedeniyle yaptıği ziyarette, Huzurevi sakinlerine çiçek hediye ederek, yaşlı annelerin hem gönlünü hem hayır duasını aldı. Huzurevi'nde yaşayan anneler ile yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, Huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet etti. Kaymakam Tanrıseven, "Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız" dedi.

banner111
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasında şunları kaydetti; “Zaman zaman sizleri ziyaret ederek sorunlarınız ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Sizlerin Alanya Huzurevi’nde huzurlu bir hayat sürdürmeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Sizlerin huzur ve mutluluğu bizim huzur ve mutluluğumuzdur. Huzurevinde kalan tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Allah sizi başımızdan eksik etmesin." 

KAYMAKAMIMIZA DUACIYIZ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Huzurevi sakinleri, Kaymakam Tanrıseven’e duacı olduklarını, Anneler Günü’nde de kendilerini unutmadıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 12:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83