ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI BİR HAFTA ERTELEDİK

Karabükspor uzatma dakikalarında Adanaspor'u 2-1 mağlup etti. Süper lig kutlamalarına hazırlanan Alanya hayallerini bir hafta erteledi.

ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINI BİR HAFTA ERTELEDİK

Dün akşam Göztepe'yi son saniye golü ile deviren Multigroup Alanyaspor, haftaya 60 puanla ikici sırada girdi. İkincilik için Kardemir Karabükspor da Alanyaspor'un yaptığını yaptı ve Adanaspor karşısında ilk yarısını geride kapattığı mücadeleyi, bulduğu son saniye golü ile 2-1 kazanmasını bildi ve şansını son haftaya taşıdı. Multigroup Alanyasporlu taraftarlar Karabükspor ile Adanaspor arasında oynanan karşılaşmayı, Alanya Belediye Sarayı arkasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi tarafından kurulan dev ekrandan takip ettiler. 



banner111
Adanaspor'un golü ile heyecanlanan turuncu yeşilli taraftarlar tam şampiyonluk kutlamalarını başlatacakken, Karabükspor maçın son dakikasında mucize bir gol buldu ve 2-1 kazandı. Karabükspor'un galiyeti nedeniyle Alanyaspor taraftarı Süper Lig kutlamasını bir hafta erteledi. Son maçı Giresunspor'a karşı oynayacak olan Alanyaspor, rakibini yenmesi halinde Adanaspor'dan sora adını Süper Lige yazdıran ikinci takım olacak. 

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2016, 21:11

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83