TANRISEVEN İLÇE PROTOKOLÜ İLE TAZİYE EVİNDE

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve ilçe protokolü, şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin ailesini yalnız bırakmayarak taziye ziyaretinde bulundu.

TANRISEVEN İLÇE PROTOKOLÜ İLE TAZİYE EVİNDE

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Jandarma Komutanlığı görevlisi Üsteğmen Mehmet Ay, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Sahil Güvenlik Bot Komutanı Gökhan Sayar ve diğer yetkililer ile birlikte Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin taziye çadırını ziyaret etti.

banner111


Kaymakam Tanrıseven, Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin babası Durmuş Nazilli ve abisi Mustafa Nazilli ile yakından ilgilenirken, Şehidin ailesine de gerekli desteğin verildiğini belirtti. Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin babası Durmuş Nazilli ile görüşen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, "Aziz Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum" dedi. Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın ve kolluk kuvvetleri şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin ailesine başsağlığı temennisinde bulundular.

Şehidin babası Durmuş Nazilli ve abisi Mustafa Nazilli, Kaymakam Tanrıseven’e ve ilçe protokolüne kendilerini ilk günden bu yana yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

CEYLAN TANRISEVEN’DEN TAZİYE ZİYARETİ

Öte yandan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven de Şehit Özel Harekât Polis Memuru Coşkun Nazilli'nin eşi, çocukları ve annesini yalnız bırakmayarak tesellide bulundu. Ceylan Tanrıseven, Şehit eşine “Her zaman yanınızda olacağız. Bu acı hepimizin acısı. Allah’tan Şehidimize rahmet diliyorum" dedi.



Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 14:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83