TANRISEVEN: SATRANÇTA ÇITAYI YÜKSELTTİK

Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Anık ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

TANRISEVEN: SATRANÇTA ÇITAYI YÜKSELTTİK

Türkiye Satranç Federasyonu Üyesi Mustafa İmamoğlu, Satranç İl Hakem Heyeti Üyesi Şükrü Acar'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Anık, Alanya’da yapmayı planladıkları faaliyetler hakkında Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’e bilgi verdi.

banner111
Türkiye Satranç Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Osman Anık, ''Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya'da yaptığımız faaliyetlerde hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayarak, hep destek oldu. Kaymakam Beyin satranç’a olan ilgisini de biliyoruz. Alanya’da bir çok farklı etkinlikler gerçekleştirdik. Satranç'a büyük bir ivme kazandırdık. Bundan sonra Alanya'da ulusal ve uluslararası satranç turnuvaları düzenlemeyi planlıyoruz. Sayın Kaymakamımıza çalışmalarımızla ilgili bilgi vermek ve bu zamana kadar bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür etmek amacıyla kendilerini ziyaret ettik'' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya’da satranç’ta çıta yükselttiklerini belirterek, konuşmasında şunları kaydetti: ''Alanya'da her türlü spora önem veriyoruz. Satranç, insan hayatının yansıması olarak ortaya çıkan bir zekâ oyunudur. Satrancın daha gelişmesi, yaygınlaşması ve özellikle çocuk yaşta başlanılması çok önemli. Bu zamana kadar satranç'a verdiğimiz destek bundan sonra da devem edecektir. Arkadaşlara çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.''


Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83