Toklu “Alanya basını tarafsız haberde en doğru yolu izlemiştir”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanya Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Toklu “Alanya basını tarafsız haberde en doğru yolu izlemiştir”

Gündeme ilişkin çeşitli konuların konuşulduğu ziyarette açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Toklu,  "Bugün AK Parti İlçe Teşkilatı olarak AGC Başkanı görevine seçilen Gaye Coşkun ve onun nezdinde  yönetimini ziyaret etmek istedik. Biliyorsunuz Alanya birçok ilden daha kuvvetli bir basın yönetimine,  şemasına sahip. Bu da toplumumuzun daha geniş bilgilendirilmesi,  aydınlatılması açısından Alanya'nın en büyük şanslarından bir tanesi. Alanya basını bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla hem birçok ilke imza atmış hem de vatandaşlarımıza doğru, tarafsız haberleri ulaştırma noktasında en doğru yolu izlemiştir. Biz de AK Parti İlçe Teşkilatı olarak göreve yeni başlayan Gaye Coşkun'a çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bugüne kadar görev yapmış tüm başkanlarımıza da Alanya kamuoyuna yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


"GAZETECİLİK EN ZOR MESLEKLERDEN"

banner111

ALSMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu da,  "Bizler de ALSMO olarak  AGC'ye başkan seçilen Gaye Coşkun ve yeni yönetimini tebrik etmek için ziyarete geldik. Hem mali müşavirlik hem de gazetecilik en zor,  gecenizin gündüzünüzün olmadığı meslekler.  Bu noktada ben tekrar sizlere başarılar diliyorum" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83