Toklu Alanya'da halkın nabzını tuttu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu. Parti binasında vatandaşları ağırlayan Başkan Toklu, “Bugün ve her Cuma vatandaşlarımızla buluşacağız. Halk Günümüze ilk günden yoğun bir ilgi olması bizleri mutlu etti” dedi.

Toklu Alanya'da halkın nabzını tuttu

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, her hafta Cuma günü yeni yapılan ilçe teşkilat binasında halk günü düzenleyeceklerini ve vatandaşlarla buluşacaklarını söylemişti. Dün Halk Günü gerçekleştirildi. Sabah saat 09.00 ile 17.00 arası parti binasında olan Başkan Toklu, vatandaşlar ile tek tek görüştü.

ZİYARETÇİ AKINI

banner111

Vatandaşlar Halk Günü’ne yoğun bir ilgi gösterdiler. Yüzlerce partili ve partisiz vatandaş yeni yapılan teşkilat binasına gelerek Başkan Toklu’yu ziyaret etti. Başkan Toklu, seçim çalışmalarına sahada olduğu kadar teşkilat binasında da devam edeceklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Halk Günü uygulamamızın başlayacağını duyurmuştuk. Bugün bu programın ilkini gerçekleştirdik. Gerçekten beklediğimizden bile daha yoğun bir katılım oldu. Birçok vatandaş ziyaretimize gelerek bizleri şereflendirdiler. Halk Günümüze ilk günden yoğun bir ilgi olması bizleri mutlu etti. Her Cuma düzenleyeceğimiz Halk Günü ile vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

YENİ TEŞKİLAT BİNASINA TAM NOT

Başkan Toklu’yu ziyarete gelen vatandaşlar, Yeni İlçe Teşkilat Binası’nı da gezme fırsatı buldular. Yeni binada her ayrıntının düşünüldüğünü belirten vatandaşlar, Başkan Toklu ve ekibine çalışmalarından ötürü teşekkür ederek yeni teşkilat binasına tam not verdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 18:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83