Haydi Alanyam! Siftahı yapalım, Galatasaray'ı ağırlıyoruz

Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bu akşam Alanya'da Galatasaray'ı ağırlıyor

Haydi Alanyam! Siftahı yapalım, Galatasaray'ı ağırlıyoruz
Süper Lig'de daha önce Galatasaray ile oynadığı 5 maçtan puan çıkaramayan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bu akşamki randevuda siftah yapmak istiyor.

Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 20'nci haftasında sahasında oynayacağı Galatasaray ile bugüne kadar ligde 5 kez karşılaştı. Ligde geride kalan 19 haftada aldığı 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda 24 puan toplayan temsilcimiz 10'uncu sırada yer alıyor. Galatasaray ise 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle aldığı 35 puanla 2'nci sırada bulunuyor. Alanyaspor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 5 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçların hepsinden sarı kırmızılılar galip ayrıldı. Galatasaray bu maçlarda 19 gol atarken, turuncu yeşilliler ise 5 kez gol sevinci yaşadı. Ligin ilk yarısında Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Galatasaray 6-0 kazandı.

DÜDÜK ALPER ULUSOY'DA

Alanya'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Ulusoy'un yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Volkan Ahmet Narinç yapacak. Mücadelede 4'üncü hakem olarak Koray Gençerler görev alacak. İzmir bölgesi hakemi Ulusoy, daha önce 8 kez Alanyaspor'un oynadığı resmi maçlarda görev aldı. Ulusoy'un yönettiği 8 maçta turuncu yeşilliler 2 kez galip gelirken, 4 kez beraberlik ve 2 kez mağlubiyet yaşadı.
Ligin 2'nci yarısında Demir Grup Sivasspor ve MKE Ankaragücü galibiyetleri ile başlayan Aytemiz Alanyaspor, bu seriyi Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyor. 
Ligde son 5 maçta mağlubiyet yaşamayan sarı kırmızılılar 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.  

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2019, 10:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83