'TÜKETİCİLERE DAHA KALİTELİ ELEKTRİK SAĞLANACAK'

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKDENİZ EDAŞ) Antalya Doğu Bölge Müdürlüğü, Alanya'da yatırım çalışmalarına hız verdi. Şehir merkezinde eski Koçbank binasının önünde bulunan eski tip yeraltı trafoyu 6.3kV'den 31.5 kV'ye yükselten, ayrıca daha modern ve daha güvenli bir yeraltı transformatör kabini kuran Antalya Doğu Bölge Müdürlüğü, düşük voltaj ve tüketime bağlı enerji kesintilerinin önüne geçmeyi hedefliyor.

'TÜKETİCİLERE DAHA KALİTELİ ELEKTRİK SAĞLANACAK'

 AKDENİZ EDAŞ Antalya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, Arıza-Proje-Tesis Amiri Olgu Yetkin, Arıza-Onarım-Bakım Koordinatörleri Ömer Coşkun ve Ahmet Temel Durmaz çalışmaları yerinde inceledi. 

banner111
Konu hakkında açıklama yapan Antalya Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, çalışmanın geçen yıl kısmen başladığını ancak tamamlanamadığını belirterek, 11 Nisan Pazartesi günü yeni trafomuzun devreye gireceğini söyledi. Eski tip yağlı transformatörü, daha emniyetli ve çevreye dost, patlama ve yanma riski bulunmayan kuru tip transformatör ile değiştirdiklerini belirten Uğur Osman Koç, "Çalışmamız bittiğinde söz konusu trafodan enerji alan tüketicilerimiz daha kaliteli ve sürekli enerjiyi daha güvenli bir tesisten kullanmaya başlayacak. 2016 yılı için düşündüğümüz yatırım çalışmaları için gerekli altyapıyı hazırladık. Öngördüğümüz çalışmaları Antalya Doğu Bölge Müdürlüğü olarak bundan böyle daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.









Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 10:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83