Tuna: Biz tabanın sesiyiz

Ekim ayında yapılması düşünülen ancak ertelenen oda seçimlerinin ardından sahadan hiç ayrılmayan Tuna ve ekibi, seçime 5 gün kala çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Tuna: Biz tabanın sesiyiz
Çalışma grupları ile şehrin dört bir yanında çalışmalarını aralıksız sürdüren Tuna, üyelerin büyük ilgisiyle karşılaşıyor.  Kendilerini üyelerin son derece samimi bir ortamda karşıladıklarını söyleyen Tuna, “Üyelerimizin bizden beklentileri yüksek. Bizler göreve gelmemiz halinde bu beklentilerin karşılığını mutlaka vereceğiz. Bizim üyelerimizin desteğine ihtiyacımız var. Üyelerimize hizmet edebilmemiz için sandıkta onların oylarına ihtiyacımız var.” dedi.

KONAKLI VE PAYALLAR HAL’İNE ÇIKARMA

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ekibi Konaklı ve Payallar Hal’ine adeta çıkarma yaptı.

Tuna, dün çalışma gruplarından Tarım grubu ve hal esnafının kalabalık katılımı ile Konaklı ve Payallar Hal’inde bulunan ticaret erbaplarını ziyaret ederek bir araya geldi. Hal esnafının, sorunlarını, önerilerini ve tavsiyelerini dinleyen Tuna ve ekibi, tarım sektörü ile ilgili hayata geçirecekleri projelerini anlattılar. Hal esnafın da Tuna ve ekibine, 4 Nisan’da yapılacak oda seçiminde tam destek vereceklerini açıkladılar. Tuna, projelerini anlatırken, 5 gün sonra yapılacak seçimlerden zaferle çıkacaklarını söyledi.

“TABANIN SESİYİZ”

Ziyaretlerde üyeler ile istişarelerde bulunan ve fikir alış-verişi yapan Tuna, hal esnafının sorunlarını yakından bildiklerinin altını çizdi. Alanya ticaretinde yer alan tüm sektörlerin sorunlarına hakim olduklarını kaydeden Tuna, “Ben sizlerin içinden gelen aranızdan çıkmış bir adayım. Dertlerinizi, sorunlarınızı ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Tarım bizim birinci önceliğimiz. Tarım konusunda ciddi problemler var. Tabanın sesi olarak göreve geldiğimizde sorun ve sıkıntılar bir bir çözülecek. ”dedi.

Halin şehir ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğuna dikkat çeken Tuna, “Hal esnafımız Alanya adına istihdamlarıyla hem de ekonomik katkılarıyla önemli işler yapıyorlar. Hal esnafımız fiziki anlamda daha iyi şartlarda çalışmalılar. Bunun için göreve geldiğimizde şehrin ileri gelenleri ile görüşmelere hemen başlayıp fiziki yapıların iyileştirilmesi için adım atacağız.” dedi.

Tuna ve ekibini can kulağı ile dinleyen gerek Konaklı gerekse Payallarlı Hal esnafı, Tuna’nın projelerini çok beğendiklerini belirttiler. Tuna ve ekibini samimi ortamda ağırlayan hal esnafı, 4 Nisan seçimlerinde desteklerinin kendisiyle olacağını ifade ettiler.

MAHMUTLAR’DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin en yoğun bulunduğu mahallelerden biri olan Mahmutlar’da Başkan Adayı Tuna ve ekibi büyük ilgiyle karşılandı. Kalabalık üye katılımı ile yapılan buradaki toplantıda esnaf sorunlarını dile getirdi. Tuna, burada yaptığı konuşmada, “Mahmutlar üyelerimizin son derece yoğun olduğu mahallerimizden bir tanesi. Burada geçmiş yıllarda verilen sözlerin hiç biri yerine getirilmedi. Mahmutlar mahallemize her geçen gün artan göçüde hesaba alırsak haliyle sorunlar üst üste gelerek her geçen gün artarak çoğalmış. Bizi göreve getirmeniz halinde biz bu sorunları tek tek çözüme kavuşturacağız.” dedi.  Tuna ve ekibi, Mahmutlar’da üyelerin kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı son derece memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.  

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 12:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83