Tuna'dan ALTSO üyelerine mektup

Tuna ve ekibi imzalı mektupta, “Yeni diriliş, yeni bir yükseliş ve yeni bir çıkış için, yeni yollar ve yeni projeler üretmek için yol arkadaşları olarak karşınızdayız.

Tuna'dan ALTSO üyelerine mektup
Gerek kamu gerekse de özel kurumlar ile STK’lar, Alanya’mızın ticaret potansiyelini, yeniden ayağa kaldırmak için uygundur; ancak gerekli hamleleri zamanında ve yerinde yapmak gerekmektedir. Yeniden yükseliş için, yeniden projeler, planlar ve enerjiler gerekmektedir.

Ticaret alanındaki her Alanya iş adamlarımızın ve ‘benim de katkım olsun’ diyen her insanımızın bu özel çalışmalara ve durumlara katkısı için duyarlı olacaklarına inanıyorum.” cümlelerine yer verildi.

“BİZE İNANINIZ... BİZE GÜVENİNİZ...”

Alanya’nın sorunlarını bilen, durumdan vazife çıkaran, hem ülkeye hem de Alanya’ya hizmet etmek isteyen her kurum ve insanlarla güç birliği yapmaya hazır olduklarının belirtildiği mektupta, “Bir göreve talip oluyoruz, ama iş bitmiyor, bilakis başlıyor.

Desteklerinizi istiyoruz.

Desteğiniz olmadan, seçilmek başarmaya yetmez.

Bize inanınız… Bize güveniniz…

Biz sizleri mahcup etmeyeceğiz. “ sözleriyle verdikleri her sözün arkasında olduklarının da altı çizildi.

“BÜTÇEMİZİ ÜYELER VE AİLELERİ İÇİN KULLANACAĞIZ”

Tuna ve ekibi imzalı mektubun son bölümünde ise şu cümleler yer aldı:

“Bizim yönetim olarak birinci önceliğimizin Alanya ticaretini geliştirmek olmakla beraber, ALTSO bizim yönetim dönemizde bütün imkanlarını ve bütçesini üyeler ve ailelerinin yararına harcayacak ve sizler odanızı her zaman yanınızda hissedeceksiniz.

Üyelerimize dokunan ve üyeye maddi ve manevi kazandıran üye odaklı projeler uygulayacağız.

Mustafa Tuna ve ekip arkadaşları olarak söz veriyorum.

Kısaca özetlediğimiz çalışma kitapçığımızda, başlıklar halinde açıkladığımız hizmetleri ve daha fazlasını sizlere sunabilmek için, 4 Nisan Çarşamba Günü yapılacak seçimlerde, sizlerin desteğini talep ediyorum.

Mustafa Tuna ve arkadaşları için MAVİ OY PUSULASINI sandığa atmanızı rica ediyorum.

İşlerinizde başarılar diliyorum.

Daha iyi günlerde, daha iyi hizmetler yapmanın gururuyla, birlikte çalışmanın, ülkemize ve Alanya’mıza hizmet etmenin huzuruyla hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Tuna, bir Alanya sevdalısı olarak üyelerin emanetine sahip çıkacağı sözünü verdiği mektubunu , ”Bu mektup size vicdan ve şeref borcumdur.” sözleriyle tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2018, 13:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83