Tuna ve ekibinden gövde gösterisi

4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Mustafa Tuna ve ALTSO üyeleri 'Umut Yürüşü' adı altında bir yürüyüş düzenledi. Kale market önünden saat 13:00’da başlayan yürüyüşe binlerce üye katıldı.

ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, bugün düzenlenen "Umut" yürüyüşünde gövde gösterisi yaptı. Kale Market önünden hareket eden kalabalık gurup, Atatürk Anıtı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında esnaf ve vatandaşlar da Tuna'ya yoğun ilgi gösterdi. Yürüyüş boyunca vatandaşlardan "Mustafa Tuna" ve "Yeni Başkan Mustafa Tuna" sloganları duyuldu. Gurup yürüyüşünü Anıt önünde sonlandırdı. Başkan Adayı Mustafa Tuna meydanda kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada bunun sıradan bir yürüyüş olmadığını umuda yolculuğun olduğunu belirtti. 
BU YOLUN SONUNDA HİZMET VARDIR
Yürüyüşün ardından ALTSO ailesine seslenen Başkan Adayı Mustafa Tuna, konuşmasında Alanya sevdamızla toplumsal birlik ve kardeşliğe önem vereceklerini belirtti. Biz daha iyisini yapmak için bu göreve talip olduk diyen Tuna,"Bugüne kadar Alanya’ya ve üyelerimize hizmet eden tüm ALTSO başkanlarımıza teşekkür ederim. Rahmete kavuşan eski başkanımız Müstakbel Dim ağabeyimizi de minnet ve dua ile anıyorum. Bu sıradan bir yürüyüş değil umuda yolculuktur. Bu yolun sonunda hizmet vardır. Büyük hedefler vardır. Bu ekibin ortak sevdası Alanya’dır. Biz daha iyisini ve daha fazlasını yapmaya talip olduk.  Ben değil biz diyeceğiz. Alanya’nın son yıllarda turizmde ve ticarette kaybettiklerini geri yerine koymak ve daha fazlasını yapmak için yerel yönetimler ve merkezi yönetim ile koordineli olarak çalışmaya talibiz.

Ben değil biz diyen, Alanya değil Alanyamız diyen, Türkiye değil Türkiyemiz diyen bir anlayışı egemen kılmaya talibiz. Alanya sevdamızla, toplumsal birlik ve kardeşliğe önem vererek heyecanla çıktığımız bu yolda beraber olma zamanı diyoruz. Bu kutlu yürüyüşün ve 4 Nisan da yapılacak olan ALTSO seçimlerinin öncelikle Alanyamıza ve esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim. Sevgili arkadaşlar biliyorsunuz 4 Nisan çarşamba günü yapılacak olan seçime yaklaşık bir aydır sizlerin de desteği ile hep birlikte hazırlandık. Bu süreçte tüm üyelerimize ulaşarak sorunlarını ve taleplerini dinledik."
ALANYAMIZ VE ESNAFIMIZ İÇİN BİZ HAZIRIZ


Ekibi ve projeleriyle hazır olduklarını belirten ALTSO Başkan Adayı Mustafa Tuna, ‘’Çalışmalarımızda projelerimizi esnaf arkadaşlarımıza anlattık. Beraber olalım Alanya kazansın dedik ve  sizlerle birlikte yola çıktık. Alanya ticaretine, Alanya ekonomisine ve Alanya halkına yeni kazançlar sağlamak için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürdük. Alanyamıza ve esnafımıza layık olduğu ve hak ettiği hizmeti vermek için biz hazırız. Sorun değil, çözüm üreten bir ekip olacağımıza inancım tam. ALTSO ailesi ve Alanyamız turizmden tarıma daha da büyüyecek.

Değerli ALTSO ailesi ekip halinde beraber yapacağımız işler doğrultusunda hem ALTSO’YU   hemde Alanyamızın genel sorunlarını çözüme kavuşturacağız. Dün olduğu gibi yarında sevdamız  Alanya’nın geleceği olacaktır.unu açık yüreklilikle belirteyim Alanya ve esnafımız için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Duyulan güven ve destek bizi bir yapıp, Alanyamızın gelişimini güçlendirecektir. Umutlu bir geleceğin oluşması için bize duyduğunuz güven ve destekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 14:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83