Tunahan Toksöz, Eray Erdem’i tebrik etti

Tunahan Toksöz, Eray Erdem’i tebrik etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri Atatürk Spor Salonu’nda saat 10.00’da başladı. Saatler 17.00'de tamamlandı. 9 bin 607 faal üyeden 7 bin 96 üyenin 27 sandıkta oy kullandığı seçimlerde 162 komite üyesi ve 69 meclis üyesi seçimi gerçekleştirildi.

Seçim alanında ve seçim ofisinde açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, "Seçimin kazananını tebrik ediyorum. İş insanlarımızın oylarıyla kazanan şehrimiz olmuştur. Biz arkamıza siyaseti almadık, kendi mücadelemizi en güzel şekilde gerçekleştirdik. Kendimin ve ekibimin başarılı olduğuna inanıyorum. Hakkınızı helal edin. Bizim Alanya'ya olan sevdamız bitmez, aynı şekilde ve aynı tutkuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu şehre bundan sonra neler kazandırabileceğimizi düşünecek önümüzde uzunca bir vakit var. Bu vaktin her gününü en verimli, en dolu şekilde değerlendireceğiz. Aylardır sahadan toplandığımız verileri ekip arkadaşlarımızla dikkatle inceleyeceğiz. 

Alanya'mıza hizmet etmeye, en iyi şekilde katkı sunmaya devam edeceğiz. Çok değerli aileme, kıymetli ekip arkadaşlarıma ve destekleriyle yanımızda duran tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum." sözleriyle duygu ve düşüncelerini paylaştı.

banner111

Ekip üyelerinin beraberinde destek veren iş insanları ile seçim ofisine geçen ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz'ün yeşil listesi  24 komiteden 4 komiteyi kazandı. 12 meclis üyesi elde etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83