Üç mahallenin grup yolu genişletiliyor

Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı Mahalleleri’nin Grup Yolu’nda genişletme çalışmaları başladı.

Üç mahallenin grup yolu genişletiliyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Kırsal Alan ekipleri, Alanya’nın kuzeyinde yer alan Asmaca, Obaalacami ve Bademağacı Mahallelerine giden Grup yolundaki genişletme çalışmalarına hız verdi. Kadıpınarı mevkiine kadar olan 1 km’lik bölümde gerçekleştirilen çalışmalarda kepçe ve grayderin yanı sıra kırıcı da çalışıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney çalışmanın yapıldığı alanda incelemede bulundu. Asmaca Muhtarı Abdullah Zafer, Obaalacami Muhtarı Şevki Karaduman ve Bademağacı Muhtarı Mehmet Bilgin, Güney’le birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarları “Kadıpınarı mevkiinden başlayan ve üç mahallenin kullandığı grup yolunun dar olan bölgeleri vardı. Bu nedenle iki aracın yan yana geçmesinde sorunlar yaşanıyordu. Talebimizi Büyükşehire ilettik, kısa sürede çalışmalara başladılar. Bizim sesimizi duyan ve hizmeti ayağımıza getiren Menderes Türel başkanıma çok teşekkür ediyoruz.“ dediler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, “Kırsal alanlarda çok önemli yatırımlar yapıyoruz. Sorumluluk alanımız içinde bulunan yollara gerekli bakımın yanı sıra genişletme ve asfalt çalışmaları yapıyoruz. Bir çok yolu tamamladık. Bu üç mahallemizin grup yolunu da kısa sürede genişletip asfaltlayacağız.“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83