ÜCRETSİZ GİREMEYİNCE KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

Sapadere Kanyonu İşletmecisi Osman Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği'nin kendisi hakkında ortaya attığı iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Biz Atatürk'e karşı değiliz. İşletmemize dönük karalama kampanyası başlatanlarla hukuk önünde hesaplaşacağım" dedi.

ÜCRETSİZ GİREMEYİNCE KARALAMAYA ÇALIŞIYORLAR

 Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş'ın suçlamalarına yanıt veren Sapadere Kanyonu İşletmecisi Osman Yılmaz, Atatürk düşmanı olmadıklarını söyledi. Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e minnet duyduğunu söyleyen Yılmaz, "Atatürk İlke ve Inkılaplarına uyan birisiyim. Bu ülkede herkes gibi ben de Atatürk'e saygı duyan ve onu her 10 Kasım'da rahmetle anan birisiyim. Bu ülkenin lideri Mustafa Kemal Atatürk'e dil uzatacak, kötü söz sarf edecek kadar küçük düşmedim düşmem de. Zaten Atatürk'e en küçük bir kötü söz söyleyenin biz karşısında oluruz" dedi. 

banner111
"BUNLAR KARALAMA KAMPANYASI"

ADD Başkan Yardımcısı Zuhal Sirkeli'nin sadece kanyona ücretsiz girmek istemesinden dolayı bazı tartışmalar yaşandığını ifade eden Yılmaz, "Biz bu işletmeyi ticari olarak çalıştırmaktayız. Zuhal Sirkeli, 'Biz bu işletmeye ücretsiz gireceğiz. Belediyenin haberi var' dedi. Ben de belediye bizi aramadı ve giriş ücretini ödeyin diye kendilerine teklif sundum. Onlara, 'Hiç olmazsa yarı parasını verin ya da gönlünüzden ne koparsa kasaya verin ve gezin' dedim. Zuhal hanım, 'Sen kim oluyorsun da bizden para istiyorsun' diyerek el ve kol hareketleri yaptı. Sessiz kalmama rağmen hakaretlerine devam etti. Yani giriş ücretini ödememek için Atatürk'e hakaret ettiğimi iddia ederek, hem şahsımı hem de şirketini küçük düşürücü sözler sarf ediyorlar" dedi.
 
"KİMSENİN SİYASİ GÖRÜŞÜNÜ SORMAM"

Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar Sapadere Kanyonu'na kim geldiyse hepsi de ücretini ödeyerek, gezdi. Gelen insanlara, 'Sen sağcı mısın, sen solcu musun' diye sormadım. İnsanları birbirinden ayırt etmedim. Kimsenin siyasi görüşüne bakmadım. Çünkü Sapadere Kanyonu'na gelen herkes ücretini öder, burayı gezer. Ücreti olmayan insan, kendi gerekçelerini bize iletir, biz de o insanı anlayışla karşılarız. Öyle Atatürk'e dil uzattı diye bana dönük karalama kampanyası başlatan ADD Alanya Şubesi Yönetimi hakkında da hukuki süreci de başlatıyorum. O kişiler hakkında gerekli cezaları almaları içinde elimden geleni yapacağız. Biz sözde değil özde Atatürkçüyüz." 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 19:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83