ÜLKÜCÜ ROLÜ YAPAN SAHTE KOLPAÇİNOLAR

Meyhanede içki içerken fotoğraf çektirip sosyal medyada ülkücü gibi paylaşanlardan utandığını söyleyen Osman Gülmez, "Ülkücü değil, onların hepsi Kolpaçino" dedi.

ÜLKÜCÜ ROLÜ YAPAN SAHTE KOLPAÇİNOLAR

Alanya Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı iken Türk Yerel İş Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Osman Gülmez, "İnsanların Facebook paylaşımlarına bakıyorum da, kiminin ne dünyadan ne de ülkesinden haberi var. Kimi barda meyhanede içki masasında çektirdiği berduş resmini paylaşırken adamlığa dair söz paylaşıyor. Kimi de bu paylaşımlara beğeni ve yorum atmak için sıra bekliyor. Bu insanlarla aynı dünyada yaşayıp, farklı dünyalarda gibi nefes almak! Bu yaman çelişkiden dolayı utanıyorum" dedi. Gülmez, açıklamasına şöyle devam etti: "Ülkemin Güneydoğu'sundaki savaşta 'ezan susmasın', 'bayrak inmesin', 'vatan bölünmesin' sevdası ile kendi ve ailesinin hayallerine nokta koyup Allah için, vatan için, millet için serden geçen aslanlardan ve ailelerinden, yanlarında olamadığım ve hiçbir şey yapamadığım için utanıyorum. 

banner111
'ZAMAN KENDİNİ FEDA ZAMANI' 

Doğu Türkistanlı kardeşlerim Çin'de katledilirken, onların derdi ile dertlenemediğim ve yanlarında olmadığım için utanıyorum. Türkmen Dağı'ndaki şanlı mücadelede Türkmen kardeşleri ile beraber Nizamı Alem Davası için serden geçen ülkü devlerinden ve Türkmen kardeşlerimden, yanlarında olamadığım için utanıyorum. Bugün şahadetine şahitlik yaptığımız Şehit İbrahim Küçük ülküdaşımın yanında ben de ülkücü olduğumu söylemekten utanıyorum. Zamanın fedakarlık yapma zamanı değil, kendini feda etme zamanı olduğunu unutmaktan utanıyorum. Hele konuştukları zaman vatan, bayrak, millet, ülkücülük namına hiç bir ideali yaşamayıp ama yaşarcasına içki masalarında mangalda kül bırakmayan Kolpaçinolarla aynı dünyada yaşamaktan utanıyorum. Bu kutlu davayı adam gibi yaşayamadığımız için utanıyorum."

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 15:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83