KAYACI: PENALTI DEĞİL

Lig TV'de yayınlanan 'Hedef Süper Lig' programının yorumcusu Tunç Kayacı, Balıkesirspor karşılaşmasında Multigroup Alanyaspor alehyhine verilen penaltı kararının doğru olmadığını söyledi.

KAYACI: PENALTI DEĞİL

Programda maçı yorumlayan Kayacı, hakem Caner Ak'ın penaltı kararının çok ağır olduğunu dile getirdi. Zevkli bir karşılaşma olduğunu belirten Kayacı, "Çok gol atan Alanya ve az gol yiyen Balıkesir karşılaştı. Penaltı pozisyonuyla alakalı maç sonucu Alanya cephesinden hakeme çok büyük bir tepki oldu. Bir taraftan bakıyorsunuz MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu Alanyalı. Aynı yerde yaşayan insanlar, kimi kime şikayet edecek? Basın Sözcüsü Kemal Zamanoğlu, 'Biz MHK başkanından şikayetçi değiliz ama atamayı yanlış buluyoruz' diye açıklaması oldu. Olayı kişiselleştirmememiz gerekiyor" dedi. 

banner111

AĞIR BİR KARAR

Caner Ak'ın, genç bir hakem olduğu yanlışlıkla çıkardığı kırmızı karttan belli olduğunu kaydeden Kayacı, "Maçın heyecanı da var. Bu sezon PTT 1. Lig'de 5 veya 6. maçına çıkmış. Bir kasıt aramak doğru değil ancak bana göre penaltı değildi. Alanya aleyhine verilen penaltı gerçekten ağır bir karar. Kerem Can'ın gördüğü 2. sarı kart doğruydu. Kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Sarı kartı olan oyuncular daha dikkatli olması gerekiyor. Alanya geçen sezon play off oynadı. Bu sezon Hüseyin Kalpar ile iyi bir çıkış yakaladı. Hala iyi bir yerdeler." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 15:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83