VALİ AHEP'E ROTA ÇİZDİ

Antalya Valisi Sayın Muammer Türker yapmış olduğu Alanya ziyaretinin son durağı olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’ni (AHEP) ziyaret etti

VALİ AHEP'E ROTA ÇİZDİ
Antalya Valisi Muammer Türker, ''Uzun süredir Alanya’yı ziyaret etmeye planlıyordum. Alanya’daki Üniversiteleri ziyaret ederek, karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak üzere bugün Alanya’ya geldik. Üniversiteler Alanya için çok önemli bir yere sahip. Öncelikle bu vakıf Üniversitemiz olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversite’nin kurulmasının ardından Devlet Üniversitesi olan Alaaddin Keykubat Üniversitesi de Antalya ve Alanya eğitimine katkı sağlamıştır. Üniversiteye kabul edilecek yabancı öğrenciler ile Uluslararası alanda da etkin olmakta fayda var. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN ‘’ALANYA’DAKİ ÜNİVERSİTELER ALANYA’NIN KATMA DEĞERİNİ ARTTIRACAK’’

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, ‘’Alanya’mız da biri vakıf Üniversitesi olan Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) ve diğeri devlet Üniversitesi Alaaddin Keykubat Üniversitesi olmak üzere 2 tane Üniversite bulunmaktadır. Bu Üniversiteler Alanya’nın katma değerini arttırmaktadır. Amacımız Devlet Üniversitesi ile birlikte Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin de güçlü bir şekilde yoluna devam etmesidir. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Üniversitemiz işbirliği içinde AHEP Üniversitesi’ni iyi yerlere getirme gayreti içindeyiz. Alanya turizm ve tarımın yanı sıra eğitimle de kendisini öne çıkaran bir kenttir. Alanya’da yaptığımız çalışmalarda desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

REKTÖR SAYIN ‘’ÜNİVERSİTEMİZ YÜZDE YÜZ İNGİLİZCE EĞİTİM VERMEKTEDİR’’

Alanya Hamdullah Emin Paşa Rektörü Erol Sayın, Antalya Valimiz Muammer Türker’e vermiş olduğu brifingde, AHEP Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Rektör Sayın, önümüzdeki akademik eğitim döneminde Üniversite’ye 3 tane bölüm daha ekleneceğini söyledi. Yüzde yüz İngilizce eğitimi verdiklerini belirten Rektör Sayın, özellikle bölgenin ihtiyacını karşılamak için projeler ürettiklerini belirtti. Rektör Sayın, Antalya Valisi Muammer Türker’e ve Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Üniversiteye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Alanya’ya yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Antalya Valisi Muammer Türker’e ipek kozasından yapılmış çiçek tablosu hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83