Vali katolok çekimleri için Alanya'da

Antalya turizmini çeşitlendirmek ve 12 aya yaymak için çalışma başlatan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya'da sualtı dalışı gerçekleştirdi. Alanya’ya deniz yoluyla gelen Vali Karaloğlu’nu Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkan Vekili Tunahan Kasapoğlu ve vatandaşlar karşıladı.

Vali katolok çekimleri için Alanya'da

 Tarihi Tersane önünde sualtı fotoğrafçısı Tahsin Ceylan ve ekibiyle dalış gerçekleştiren Vali Karaloğlu, dalış sonrası basın mensuplarına bilgi verdi. 

banner111
Antalya'nın birçok değeri olduğunu söyleyen Vali Karaloğlu, deniz, kum ve güneşin en çok bilinenleri olduğunu kaydetti. Bu değerlerin yanında Antalya'nın kültürü, doğası ve su altı gibi birçok imkanı bulunduğunu da ifade eden Karaloğlu, bu imkanları turizmi çeşitlendirmek için kullanmak istediklerini anlattı. 
Kentin sualtı envanterini çıkarmak için çalışma başlattıklarını vurgulayan Vali Karaloğlu, “Antalya’da dalış turizminin değerlendirebileceği çok sayıda sualtı mağarası, doğal yapılar bulunuyor. Bütün bunları turizmin çeşitlendirilmesi adına bölgemize gelen insanların istifadesine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

ALANYA İÇİN ÖZEL SUALTI KATOLOĞU OLUŞTURULACAK

Hazırlayacakları envanterde Alanya için özel bir katalog oluşturacaklarını ifade eden Vali Karaloğlu, “Bu konuda Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Belediyesi ile ortak çalışmamızla Alanya’nın sualtı görüntülerini özel bir kataloğa dönüştüreceğiz. Tarihi Tersane ve Alanya Kalesi’nin bu çalışmada çok önemli bir yeri var. Çalışmanın sonunda bir fotoğraf sergisi ile bütün çalışmalarımızı paylaşacağız.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83