VALİDEN KALE ULAŞIMI İÇİN DESTEK SÖZÜ

Vali Karaloğlu müze ve ören yerlerinin ulaşılabilirliğinin sağlanması amacıyla hazırlanan projelere de gereken desteklerde bulunacağını ifade etti.

VALİDEN KALE ULAŞIMI İÇİN DESTEK SÖZÜ

 Müze Kültür Salonunda, Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu’na ayrıntılı bir brifing veren Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, şehrin sorunlarını dile getirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

banner111
Alanya’nın doğal yapısı ve kültürel mirası ile eşsiz bir güzelliğe sahip olduğunu belirten Kaymakam Tanrıseven, Alanya’da Kaymakamlığın, yerel idarelerin, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin tam bir koordine içerisinde çalıştıklarını söyledi. Şehrin dinamikleri ile birlikte tüm sorunların üstesinden gelmek için gayret gösterdiklerini ifade eden Kaymakam Tanrıseven, Alanya’yı yönetenlerle sivil toplum kuruluşları ve halkın bütünleşerek verdiği destek ve Alanyaspor’un sergilediği üstün gayretle, Alanyaspor’un Süper Lig'e çıktığını belirtti.

VALİ KARALOĞLU’NDAN ŞEHİTLİK BELGESİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından verilen brifingin ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türktaş Mahallesi'nde meydana elen trafik kazasında, Alanya Kaymakamlığı Toplum Sağlığı Merkezi Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) ekibinde görevli şehit hemşire Zeynep Coşkun Eser’in eşi ve kızına “Şehitlik Belgesi” verdi.

Vali Karaloğlu, “Bu mübarek ayda şehit olan hemşiremize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Vali Karaloğlu ayrıca şehit Zeynep Coşkun Eser’in kızı Sultan Eser ile yakından ilgilenerek, gireceği sınavlarda başarılar diledi.

KARALOĞLU ALANYA KALESİNİ ZİYARET ETTİ

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya'daki incelemelerin son durağı Alanya Kalesi oldu. Vali Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve diğer protokol üyeleri ile birlikte Alanya Kalesinde incelemelerde bulundu. Müze Müdürü Seher Türkmen rehberliğinde Alanya Kalesi'nde bulunan "İç Kale, Sarnıçlar, Adım Atacağı, Harem ve Eski Kilise"yi gezerek incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, doğal manzaraları ve Alanya sahil bandını kuş bakışı izleyerek, özellikle tur bölgelerindeki mağaralar ve Alanya sahil kıyı kesimi  hakkında bilgi aldı. Müze Müdürü Türkmen'in anlatımıyla Alanya Kalesi'nde tarihe bir yolculuk yapan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, su altı kataloğunu oluşturularak turizme kazandırılmasının faydalı olacağını söyledi. Vali Karaloğlu müze ve ören yerlerinin ulaşılabilirliğinin sağlanması amacıyla hazırlanan projelere de gereken desteklerde bulunacağını ifade etti.

Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu’na İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül ve İl Emniyet Müdürü Cemil Tombul, kamu kurum ve kuruluşları bölge müdürlerinin de eşlik ettiği ziyarette, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya protokolü de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83