VATAN PARTİSİ KURTOĞLU'YLA DEVAM DEDİ

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı'nın 10. Olağan İlçe Kongresi, Alanya Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Kongre, oluşturulan divan kurulunun gündemi açıklamasıyla başladı.

VATAN PARTİSİ KURTOĞLU'YLA DEVAM DEDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kongrede Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Armen, "Antalya'da seçimimizi gerçekleştirdik. Yeni bir yönetim oluştu. İlçelerin de tamamlanmasıyla birlikte 27 Mart'ta hep beraber 'Yeni Anayasa Hareketi Toplantısı' için Ankara'ya gideceğiz. 3 Nisan'da gerçekleşecek kurultaya da Genel Başkanımız Doğu Perinçek gelecek. Önümüzde bir mücadele dönemi var. Meslek örgütlerinde, sendikalarda bir mücadelemiz var. Aydınlanma noktasında emek ve vatan duygularını birleştirmeliyiz. Uzun soluklu bir mücadele olacak. Seçimlerde oluşan olumsuz havayı aştık ve mücadele dönemine başladık. Partinin içerisindeki birliğin bozulmasına izin vermemeliyiz" dedi.  

banner111

'BOMBANIN PATLADIĞI YERDE İŞLER YOLUNDA DEĞİLDİR' 

Mevcut İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu partililere hitab ederek, "Atatürk'ün milli devrim rotasından çıkıp ABD'nin Atlantik rotasına gireli 70 yıl oldu. Bu sistem bize tarikat düzenini getirdi. Bu düzenin verdiği işaretler sistemin sonunun geldiğini gösteriyor. ekonomide dış politikada genel işleyişte yaşanan sıkıntılar sistemin sonunun geldiğinin işareti. Bu bölücü, yiyici, harami ittifakından kurtulmak gerekiyor. Hiç bir soruna çözüm üretmeyen AKP hükümeti ve aynı çözümsüzlükler karşısında çaresiz kalan MHP ve CHP'nin alternatifi olarak bir tek Vatan Partisi vardır. Bu, biz istediğimiz için değil devletin bekası için bir olmazsa olmazdır. Etrafımıza biraz bakalım, yabancı üretim olmayan bir şey var mı, yok. Halkın durumunu anlamak için pazara bakmak lazım. Ülkenin geldiği durum ortada. Dünyanın hiç bir yerinde toprakların kazılıp bombalar yerleştirilip patladığı yerde işler yolunda diyemezsin" diye konuştu. 

'ÖNCE VATAN' 

Kurtoğlu, "Özetle diyoruz ki, önümüzdeki hedefimiz üreten, birleştiren, geliştiren ve büyüten Türkiye'yi yeniden oluşturmaktır. Şehit haberlerinin gelmediği bir Türkiye oluşması için 'Önce Vatan' diyoruz. Kurtoğlu'nun konuşmasının ardından oylama işlemine geçildi. Tek aday Kurtoğlu'nun olduğu genel kurulun ardından ise yönetim şöyle oluştu: Tahir Sertkaya, Mehmet Demiryürek, Leyla Suna Yurtduru, Evren Kurtoğlu, Tuğfan İlhan, Nuran Menteş, Gültekin Yeşilli, Hasan Ali Ergin.




Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83