Viyadük altına sıcak asfalt

Alanya Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan caddelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Cikcilli Mahallesi’nde yeni Çevre Yolu Karayolları köprüsü altındaki bölgede altyapı ve istinat duvarı çalışmasını tamamlayan ekipler, sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Viyadük altına sıcak asfalt
İlçe genelinde cadde ve sokakları kaliteli ve kullanışlı sıcak asfaltla kaplayan Alanya Belediyesi, altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddelerde sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Bu kapsamda Cikcilli Mahallesi’nde Oba ve kuzey mahallelerini Cikcilli merkeze bağlayan Karayolları köprüsü altında sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Çalışmaların hafta sonu tamamlanacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Karayolları’nın yaptığı çalışmanın ardından köprü altından geçen yolda çok ciddi bir çalışma yaptıklarını kaydetti. Başkan Yücel, “Bölgede öncelikle Cikcilli Mahallesi’nin kuzeyden bağlantısını sağlamak için yol genişletme ve istinat duvarı çalışması yapıldı. Yol güzergâhı üzerindeki vatandaşların mağdur olmaması için sıcak asfalt çalışmasına başladık. Hafta sonu itibari ile tamamlamayı hedefliyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2018, 16:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83