Vurguna yardım edenler adliyede

Yunanistan'a kaçmaya çalışırken polise yakalanan vurguncu müdüre yardım ve yataklık yapan 8 kişinin Alanya Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildiler.

Vurguna yardım edenler adliyede
 Alanya'dan 100 milyon TL ile kaçtığı iddia edilen banka müdürünün bu vurgunu tek başına yapmadığı ve ortakları olduğu şüphesiyle Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 
Banka müdürü Arif İ, Amcası İsa İ, Yunanistana kaçıracak olan organizetör Ahmet G, Ahmet Y. O. yakalanarak gözaltına alınmış,  24 Eylül günü İzmir'den Havayoluyla Alanya'ya götürülerek Asayiş Büro Amirliğinde sorguya alınmışlardı. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bağlantılı oldukları iddia edilen 3 şüpheli olan Mustafa A, Celal T, ve Yılmaz G. 24 Eylül sabahı Alanya'da özel otomobilde yakalanarak gözaltına alınırken beraber olan şüpheli Seyfettin A, ise 6 saat sonra yakalanmıştı. 
Dolandırıcılık suçundan Asayiş Büro ekipleri ve zimmet soruşturmasına ise  Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince ifadeleri alınan 8 kişi Arif İ, İsa. İ, Ahmet Y.O, Ahmet G, Mustafa A, Celal T, Yılmaz G, ve Seyfettin A, yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83