Yücel'den Caz Festivali'ne davet

Haftalık olağan encümen toplantısı sonrası basın açıklaması yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bugün saat 20.30'da Karsu konseriyle başlayacak olan Caz Festivali'ne tüm Alanya halkını davet etti

Yücel'den Caz Festivali'ne davet
 Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirilen triatlonun ardında çok renkli bir etkinliğe daha imza atacaklşarını söyledi. 
Hastasonu Alanya'da renkli anlar yaşandığını belirten Yücel, "Uluslararası olarak yaptığımız triatlon etkinliğine 35 35 ülkeden 600'e yakın sporcu katıldı. Alanya için güzel tanıtım oldu. İnşallah gelecek yılda 5-6 Ekim tarihlerinde triatlon dünya kupasının şehirimizde gerçekleştirildiğini göreceğiz" diye konuştu.  

' JAZZ MÜZİĞİNİN ÖZEL BİR KİTLESİ VAR' 

Bu akşam saat 20.30 itibariyle start alacak olan caz festival i hakkında da konuşan Yücel, "Alanya Uluslararası Jazz Festivali'nin bu yıl 15'incisini gerçekleştireceğiz. Organizasyonumuz Karsu konseri ile başlayacak. Caz müziğin özel bir kitlesi var. Ülkemizin ve dünyanın çeşitli bölgelerinden de katılım oluyor. Bu organizasyon dünyanın sayılı festivallerden. 4 gün boyunca sürecek festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum" dedi. 

'ALANYA CANLI YAYINLARLA TANITILACAK' 

5-6-7 Ekim'de Galip Dere Plajı'nda yapılacak olan 2018 Plaj Futbol Turnuvası'na tüm spor severleri davet eden Yücel, "Bu vesileyle dünyanın pek çok yerinden bölgemizin tanıtımıyla ilgili çekimler ve canlı yayınlar yapılacak. Her şeyin daha iyisini daha güzelini yapmaya çalışıyoruz ve yapacağız da" ifadelerini kullandı. 2019'un mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerdeki adaylık belirlemeleri hakkında da konuşan Başkan Yücel, "Adaylık konusunda net bir bilgi yok. Gerekli açıklamalar yakın genel merkez tarafından yapılacaktır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 16:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83