YARDIM TIRLARI DUALARLA YOLA ÇIKTI

Alanya Belediyesi tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanya kapsamında toplanan gıda ve giyim ürünlerinden oluşan yardımlar üç tır ile yola çıktı.

YARDIM TIRLARI DUALARLA YOLA ÇIKTI

 Alanya Belediyesi tarafından bir süre önce başlatılan “Alanya’dan Türkmen Dağı’na Gönül Köprüsü’’ sloganıyla başlatılan kampanya çerçevesinde üç tır dolusu gıda, kıyafet ve zorunlu ihtiyaçlardan oluşan yardım ürünleri toplandı. Tırların hareketi öncesi düzenlenen dua törenine Alanya Belediye Başkan Vekili Fahri Baysal, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kula, Nazmi Yüksel, Mehmet Gülen, Ali Yenialp, Alanya Müftüsü Mustafa Topal ve birim müdürleri katıldılar.

banner111
BAĞIŞLA TOPLANAN YARDIMLAR 3 TIRLA GÖNDERİLDİ

Müftü Mustafa Topal’ın okuduğu duanın ardından yardım tırları, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Yardım malzemelerinin Bayırbucak bölgesinde yaşayan Türkmenlere teslim edileceğini belirten Alanya Belediyesi Başkan Vekili Fahri Baysal, vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

YARDIMSEVERLERE VE STK’LARA TEŞEKKÜR

Alanya halkının bu yardımlarla birlikte yardımseverliliğini ve duyarlılığını bir kez daha gösterdiğini belirten Belediye Başkan Vekili Fahri Baysal,  "Bayırbucak'taki ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin bir nebze olsun yarasına merhem olabiliyorsak ne mutlu bize. Alanya halkı duyarlılığa sessiz kalmadı ve bir aylık kampanya süremizde üç  tırın içerisini dolu hale getirdik. Bu kampanyaya destek olan vatandaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum.’’ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83