YARDIMLAR SAĞ SALİM TÜRKMENLERE ULAŞTIRILDI

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi’nin başlattığı kampanya kapsamında vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin bağışladığı 3 tır dolusu yardımın, Türkmenlere ulaştırıldığını söyledi. Yücel; “18 Ocak Pazartesi yola çıkan tırlarımız yardımları sağ salim yerine ulaştırdı” dedi.

YARDIMLAR SAĞ SALİM TÜRKMENLERE ULAŞTIRILDI
Haftalık Encümen Toplantısının ardından  gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulanan, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hortumdan zarar gören çiftçilere destek olacakların açıkladı. 1996 tertipler için Belediye’nin düzenleyeceği asker uğurlama programı hakkında bilgi veren Yücel, Alanya Belediyesinin Türkmenler için başlattığı kampanya kapsamında toplanan yardımların da yerine ulaştırıldığını kaydetti.

ZARAR GÖREN ÇİFÇİLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Haftalık mutat encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz günlerde yaşanan hortum ve fırtınandan zarar gören çiftçi ve üreticilere yerel yönetim olarak desteklerinin süreceğini söyledi. 

Başkan Yücel; “Doğal afetler hortum ve rüzgardan zarar gören üreticilerimize, çiftçilerimize geçmiş olsun diyorum. Allah yardımcıları olsun. Yaralarının sarılmasında inşallah yerel yönetimler olarak desteklerimizi sürdüreceğiz.” dedi.

YARDIMLAR YERİNE ULAŞTIRILDI

“Güzel haberlerden biri de Türkmenler için yaptığımız yardım kampanyasında toplanan erzak ve ihtiyaçların sağ salim yerine ulaştırılmasıdır.” diyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  kampanyaya destek veren vatandaşlara ve sivil toplum örgütlerine teşekkür etti. Başkan Yücel, “Alanya halkının ve sivil toplum örgütlerinin Belediye ile işbirliği yaparak Türkmenlere yaptığı yardımlar yerine zamanında ulaştırıldı. Bu sevindirici bir haber. Bu konuda bölge halkına hem teşekkür ediyorum, hem de ulaştırdığımızın bilgisini paylaşmak istiyorum. Herkesten tekrar tekrar Allah razı olsun.” ifadesini kullandı.

YÜCEL, ÖĞRENCİLERE İYİ BİR TATİL DİLEDİ

Yarın başlayacak yarı yıl tatiliyle ilgili öğrenciler ve öğretmenlere iyi bir tatil dileyen Başkan Yücel, “Yarın öğretmeler,  öğrenciler ve velilerimizin sömestr tatili başlıyor. Şimdiden tüm öğrencilerimizi gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum ve iyi bir sömestr tatili temenni ediyorum. Tüm öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” dedi

1996 TERTİPLERE KINA VE UĞURLAMA TÖRENİ

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek Asker Uğurlama Töreniyle ilgili de bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Biliyorsunuz ki ülkemizde yaşanan olaylardan ötürü  belediyemiz de bu sene bir sosyal etkinlik düzenlemeyi planladı.  1 Şubat Pazartesi saat 10.30’da Eskilik Düğün Salonu’nda merkez ve tüm mahallerimizdeki 1996 tertip askerlerin katılacağı bir asker programı düzenledik.  Biliyorsunuz en yoğun askerin alınacağı tertip bu tertip. Onlarla yapacağımız program  örf ve adetlerimize  uygun, değerlerimizi yaşatabileceğimiz  bir program olacak. Tüm askerlerimi o güne davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83