'Yaşlılar bizim başımızın tacıdır'

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, Alanya Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

'Yaşlılar bizim başımızın tacıdır'

 Alanya Gönüllüleri, yapmış oldukları ziyarette, huzurevi sakinlerinin hem gönlünü, hem hayır duasını aldı. Huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenen Ceylan Tanrıseven, Huzurevi sakinleri ile bol bol sohbet ederek, “Sizler bizim her zaman baş tacımızsınız” dedi. 

banner111
CEYLAN TANRISEVEN "ALLAH YAŞLILARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN" 

Ceylan Tanrıseven yapmış olduğu değerlendirmede şunları kaydetti; “Zaman zaman huzurevi sakinlerini ziyaret ederek sorunları ile yakından ilgilenmeye çalışıyoruz. Kaymakam Bey, yaşlılarımızın Huzurevi’nde huzurlu bir hayat sürdürmeleri için elinden gelen gayreti gösteriyor. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin.” 

ZİYARET EDENLERDEN DUACIYIZ 

Alanya Gönüllülerinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getiren Huzurevi sakinleri, "Ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduk. Kaymakam Beyde bizleri hiç yalnız bırakmıyor, sürekli bizleri ziyaret ederek halimizi hatırımızı soruyor. Ziyaret edenlerden duacıyız" dediler.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2016, 09:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83