'YAZIKLAR OLSUN SANA ALANYA'

Bugün gerçekleşen cenaze törenlerinde tabutlara paçavralar asılıp bölücü sloganlar atılması, BBP İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım'ı adeta çileden çıkardı. Yıldırım, "Yazıklar olsun sana Alanya. Yine birlik olamadık" dedi.

'YAZIKLAR OLSUN SANA ALANYA'
10 Ekim Cumartesi günü Ankara'da gerçekleştirilen bombalı saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlardan 3'ünün cenazesi daha Alanya'ya getirildi. Cenaze törenlerinde yine 'Sözde Kürdistan' paçavraları tabutlara asıldı. HDP Alanya Eş Başkanı Filiz Batur, Bedriye Batur ve Hasan Baykara’nın cenazeleri bugün Alanya'ya getirilerek toprağa verildi. Hafta başında Alanya'ya getirilen iki cenazede tabuta 'Sözde Kürdistan' ve terör örgütü PKK'yı temsil eden renklerde paçavraların asılması Alanya halkından büyük tepki toplarken, bugün gerçekleşen cenaze törenlerinde de tabutlara paçavralar asılıp bölücü sloganlar atılması, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Fevzi Yıldırım'ı da adeta çileden çıkardı.

'KÜRT'LERLE SORUNUMUZ YOK'

Yıldırım, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yazıklar olsun sana Alanya. Bir olamadık. Sağ olsun Alanya'nın bürokratlarına yine Alanya'da cenazeler suistimal edildi, PKK paçavraları açıldı. Oysa bizim ne Kürt ile ne de başkasıyla bir sorunumuz yok. Amacımız kardeşçe yaşamak. Kardeşliğimizi bozmak isteyen kuş beyinliler er ya da geç cevap alacaktır. Şunu bilin ki, bu vatanda Türk'e de Kürt'e de ekmek var. Bırakın bu kini, kardeşçe bütünleşelim. Aksini düşünen haindir. Türk milletinin sabrını sınamayın. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez."

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83