YENİ AEDAŞ MÜDÜRÜ BAŞARI'DAN TANRISEVEN'E ZİYARET

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tanrıseven, "Hedef kesintisiz enerji olmalı" dedi.

YENİ AEDAŞ MÜDÜRÜ BAŞARI'DAN TANRISEVEN'E ZİYARET

 Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Doğu Bölge Müdürü Uğur Osman Koç'un görevinden ayrılmasından sonra görevi devralan Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı, Kaymakam Tanrıseven'i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Doğu Bölge Müdürü Başarı, Alanya'da yapacağı faaliyetler ile ilgili Kaymakam Tanrıseven'e bilgi verdi.

banner111
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in desteği ile güzel çalışmalar yapacağını belirterek, ”En önemli bölgemizi Alanya olarak görüyoruz. Alanya'ya oldukça fazla değer veriyoruz. 2016 yatırım çalışmaları tamamlandı. 2017 yatırımları ile eksik olan bütün sorunlar ortadan kalkacak. Bugüne kadar hep Kaymakam Beyin desteğini gördük. Kaymakam Beyin bizlere verecek olduğu destek çok önemli” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN YENİ KOORDİNATÖRE "HEDEF KESİNTİSİZ ENERJİ OLMALI”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ)'in yeni Doğu Bölge Müdürü Yunus Başarı'ya, yeni görevinde başarılar dileyerek, Alanya’nın kırsal kesimlerine önem vermesini istedi. Kaymakam Tanrıseven, "Alanya'da vatandaşımıza kesintisiz enerji sunmalıyız. Alanya, turizm bölgesi olduğu için elektrik kesintileri olmamalı. Elektrik kesintisi olduğu takdirde Alanya'da turizmden ekmek yiyen vatandaşlarımız zarar görür. Aynı şekilde kırsal kesimdeki halkımıza da hizmet etmelisiniz. Şehir merkezi kırsal diye ayrım yapmadan vatandaşımıza hizmet noktasında, en iyi şekilde çalışmalısınız. Kalıcı sorunlar ile sorunsuz bir şekilde yolunuza devam etmelisiniz” dedi.




Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83