Yılmaz Bağışlar doğaseverleri buluşturdu

Yılmaz Bağışlar doğaseverleri buluşturdu

Alanya Belediye Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi ve Mahmutlarspor Başkanı Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top ile birlikte bu kez de “Mahmutlarspor ile Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz” adlı projeyle doğaseverleri bir araya getirdi.

banner111

Alanya Belediye Meclis Üyesi ve Mahmutlarspor Başkanı inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, gerçekleştirdiği projeler ile ilklere imza atmaya devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile hizmet noktasında birlikte olduğunu her ortamda dile getiren Bağışlar, Alanya Belediyesi ile birlikte Mahmutlarspor’a kazandırdığı spor tesisi ile gündemdeydi. Mahmutlar ile ilgili bir çok yatırımda Alanya Belediyesi ile birlikte ortak akıl ile hareket eden ve toplumun her kesiminden beğeni kazanan Bağışlar, bu kez de Mahmutlar Mahalle Muhtarlığı ile birlikte geliştirdikleri ” Mahmutlar Spor İle Sağlıklı Geleceğe Yürüyoruz” projesi ile doğa yürüyüşü severleri bir araya getirdi. Sabahın erken saatlerinde Mahmutlar Muhtarlığı önünde organize olan topluluğu Mahmutlarspor’a ait otobüs ile yürüyüş parkuruna ulaştıran Bağışlar, yine farkındalık yaratan bir projeye imza atarak Mahmutlar halkının spor ile sosyalleşmesine katkı sundu. Mahmutlar halkı tarafından çok beğenilen ve desteklenen proje ile gençlerin spora önem vermesi ve halkın sosyalleşmesi amaç ediniliyor. Projeyi daha da geliştirmek ve büyütmek istediklerini belirten Yılmaz Bağışlar “Mahmutlar’da ilk kez doğa yürüyüşü (trekking) projesi yapıldı ve çok yoğun ilgi ile karşılaştık. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Öte yandan yürüyüş sonrasında Alanya Belediyesi tarafından yeni yapılan ve önümüzdeki günlerde açılışı planlanan Mahmutlarspor Tesisleri’nde katılımcılara ikramlarda bulunuldu ve doğa yürüyüşçüleri muhtarlık ofisi önüne geri bırakıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83