YÜCEL, CANLI YAYINDA 2 YILINI ANLATACAK

30 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Alanya Belediye Başkanlığı görevine seçilen Adem Murat Yücel, 2 yılda yaptığı hizmetleri ve projelerini ‘2. Yıl Özel’ programında Alanya halkına anlatacak. “2. Yıl Özel” programı Kanal V, ATV ve Kanal A televizyonlarından canlı yayınlanacak.

YÜCEL, CANLI YAYINDA 2 YILINI ANLATACAK

7 Nisan 2014 tarihinde yapılan devir teslim töreni ile Alanya Belediye Başkanlığı makamına oturan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 12 Nisan Salı yani bugün akşam saat 20.30’da  Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) basın mensuplarıyla bir araya gelerek, geçirdiği iki yılın değerlendirmesini yapacak. 

banner111
 
GAZETECİLERİN SORULARINI YANITLAYACAK

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘2. Yıl Özel” programında Alanya’daki basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek onlarla hem  iki yıllık çalışmalarını değerlendirecek hem de basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak. 

3 TELEVİZYON KANALINDAN CANLI YAYINLANACAK

Alanya’nın yerel televizyonları Kanal A ve ATV’de canlı yayınlanacak program aynı zamanda Antalya merkezli ulusal yayın yapan Kanal V’den de izlenebilecek. İlçedeki gazete ve televizyon kuruluşlarının temsilcileri katılacak. Başkan Yücel, iki yıl süresince yaptığı çalışmaları ve 3 yıl içinde gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlatacak. Başkan Yücel, programa katılan gazetecilerin sorularını yanıtlayacak ve özel açıklamalarda bulunacak.


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 14:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83