Yücel'den Abdullah Sönmez yorumu

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısının ardından konuşan Başkan Yücel, borçlu olan mükelleflerine, Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin son ödeme gününü hatırlattı.

Yücel'den Abdullah Sönmez yorumu
Alanya  Belediyesi, Haftalık Olağan Encümen Toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel  Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin son gününü hatırlatarak "Her hafta olduğu gibi olağan encümen toplantımızda birimlerden gelen konuları değerlendirdik. Aldığımız kararların herkese hayırlara vesile olmasını dileriz. 30 Kasım Emlak ve Çevre Temizlik vergisinin 2. taksitinin, yanı sıra yapılandırmaların son günü. Tüm borçlu mükelleflerimizi borçları ve yapılandırmalarıyla ilgili cezai bir yaptırıma düşmeden ödemelerini yapmaya davet ediyoruz. Tavsiye ediyoruz. Yarın akşama kadar bütün ofislerimiz açık olacak ve ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Yanı sıra internet üzerinden online olarak da ödeme yapabilir veya bütün Halk Bankası şubelerinden işlemlerini yapabilirler. Buradan bir kez daha duyurusunu yapmış olalım" dedi.

“Adımlarımızı liderimizin talimatları doğrultusunda atacağız”

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi gündemi de değerlendiren Başkan Yücel, "Henüz netleşen bir ittifak söz konusu değil. Genel merkezlerimizden gelecek kararlar doğrultusunda yol haritamızı belirleyeceğiz. Tek başıma bir beyanda bulunmam doğru değil. Dolayısıyla liderimiz, Genel Başkanımız Bahçeli'nin vereceği talimatlar doğrultusunda sürece ilişkin adımlarımızı atacağız" şeklinde konuştu.

“Herkesin siyasi görüşüne saygımız var”

Uzun yıllar aynı politik çizgide birlikte yürüyen iki isim Adem Murat Yücel ve Abdullah Sönmez, Sönmez'in İyi Parti'den adaylığının kesinleşmesi ile birlikte siyasetten rakip oldukları bir pozisyona evrildiler. Yücel, konuya ilişkin Sönmez'e çıktığı yolda başarı dileklerini ileterek "Siyaset düzleminde herkesin kendisine ait bir siyasi görüşü mevcut. Bizler herkesin görüşüne saygılıyız. Yerelde de kendilerine hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2018, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83