YÜCEL'DEN ERDOĞAN VE EŞİNE HEDİYE

EXPO 2016 Antalya’nın açılışına katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a Alanya’da ipek kozasından yapılan şakayık çiçeği tablosunu hediye etti.

YÜCEL'DEN ERDOĞAN VE EŞİNE HEDİYE

 Expo 2016 Antalya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı görkemli törenle açıldı. Antalya Expo’nun açılışında hazır bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, alanı gezen  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a Alanya’yı simgeleyen ipek kozasından yapılan bir tablo ve muz lifinden elde edilen dokumayı hediye etti.

banner111


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kendilerine hediye edilen Alanya Belediyesi’nin öncülüğünde Alanyalı kadınların yaptığı ipek kozası  şakayık çiçeği  tablosu ile  yine Alanya Belediyesi’nin başlattığı ve geliştirdiği muz lifi dokumasını çok beğendiklerini ifade etti. EXPO’nun da simgesi olan ipek kozasını yakından inceleyen Erdoğan çifti, Alanya standında sergilenen Alanya’nın yerel el sanatları ürünleri hakkında bilgi aldı. Başkan Yücel’e Alanya hatırası hediyeler için teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, tablolar ile fotoğraf çektirdi

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2016, 14:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83