Yücel'den “Hoşgeldin bebek” Projesi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Devlet Hastanesi’nde yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret ederek, “Hoşgeldin Bebek” projesinin startını verdi.

Yücel'den “Hoşgeldin bebek” Projesi

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Hoş geldin Bebek” projesini başlattı. Proje kapsamında Alanya’da tüm yeni doğan bebeklerin ilk hediyesi Alanya Belediyesi’nden olacak. Özel olarak hazırlanan hediye paketinin içinde zıbın, eldiven, fanila, battaniye, tulum ve çorabına kadar bebek kıyafetleri ile anne sütünün önemini anlatan bilgilendirici broşür bulunuyor.

banner111
Hastaneler ziyaret edilip, hediyeler verilecek
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri personeli tarafından yürütülecek projede ilçede doğan her bebeğin ailesi, doğum yapılan hastanede ziyaret edilerek, “Hoş geldin Bebek” kutularından hediye edilecek.

Bebeklere hediyeleri Başkan Yücel’den
Başkan Yücel, Alanya Devlet Hastanesi’nde yeni bebek sahibi olmuş aileleri ziyaret ederek, hem onların sevinçlerine ortak oldu, hem de bebeklerin hediyelerini verdi. Aileler tarafından memnuniyet ve mutlulukla karşılanan Başkan Yücel, aileleri tebrik edip, bebeklerine hayırlı ve sağlıklı ömürler diledi.

Sosyal projelerimiz devam edecek
Alanya Belediyesi’nin sosyal projeleri uygulanmaya devam edeceğini belirten Başkan Yücel, “Ailelere yeni bireylerin katılması her zaman mutluluk ve heyecan kaynağıdır. “Hoş geldin Bebek” projemizde ailelerin sevinçlerine ortak olmayı, onları bu en mutlu günlerinde yalnız bırakmamayı hedefledik. Devlet Hastanesi’nde ilk ziyaretlerimizi gerçekleştirerek, hediye paketlerini sunduk. Bundan sonra Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personellerimiz, ilçedeki tüm hastaneleri hergün ziyaret ederek, yeni doğan bebeklere hediye paketlerini ulaştıracak. Tüm ailelere ve bebeklerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu yarınlar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 16:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83