Yücel'den muhtarlara Bahçeli daveti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, istişare toplantıları kapsamında bugün de Oba Mahallesi’nde bölge muhtarları ile bir araya geldi.

Yücel'den muhtarlara Bahçeli daveti
17 Mayıs Çarşamba günü MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı açılış ve temel atma törenine muhtarları davet eden Başkan Yücel, “Açılış törenimizle 3 yılda 304 Milyon TL’lik maliyetle Alanya’ya kazandırdığımız projeler ile yapım aşamasında olan eserlerimizi halkımızın bilgisine sunacağız.” dedi.
 
YÜCEL,”AMACIMIZ HIZLI VE KESİNTİSİZ HİZMET”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahallelerin sorunlarını birinci ağızdan dinlemek ve mahalle muhtarları ile istişare ederek, hızlı hizmet akşını gerçekleştirmek için düzenlediği toplantılara devam ediyor. Geçtiğimiz hafta batı bölgesi muhtarları ile bir araya gelen Başkan Yücel, önceki gün Demirtaş ve Dim bölgesi muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından bugün de Oba Mahallesi’nde bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

MUHTARLAR “HİZMETLER AKIYOR. BİZE DÜŞEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR ETMEK”

Muhtarların tek tek taleplerini dinleyen Başkan Yücel, not alarak ilgili birimlere gerekli talimatları verdi. 3 yılda çok önemli hizmetler aldıklarını belirten mahalle muhtarları, ”Sadece bize değil tüm mahallelerde yapılan hizmetleri görüyoruz ve takdirle karşılıyoruz. Zaten belediyenin planlamaları doğrultusunda hizmetler akıyor. Bize düşen Başkanımıza ve ekiplerine teşekkür etmek.” dediler.

Ekonomik imkânlar doğrultusunda en hızlı ve kaliteli hizmeti tüm bölgelere ulaştırmak için azami gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Yücel, ”Önümüzdeki dönem İnşallah çok daha iyi olacak. Kent medyanı başta olmak üzere birçok projeyi hayata geçireceğiz. Merkezden kırsala aynı kalitede sürdürdüğümüz hizmetler katlanarak kesintisiz devam edecek. Bu yolda en büyük desteği sizlerden alıyoruz.” dedi.


TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Mahallelerinde yapılan hizmetler için kendisine teşekkür eden muhtarları, 17 Mayıs’taki Belediyenin toplu açılış ve temel atma törenine davet eden Başkan Yücel, ”Bu açılış ve temel atma törenini halkımıza bilgi vermek için yapıyoruz. 3 yılda yaptığımız hizmetleri ve yatırımları halkımızla paylaşmak istiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2017, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83