YÜCEL'DEN YAYLA TURİZMİ HAMLESİ

Demirtaşlı muhtarlarla akşam yemeğinde buluşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Çayarası'na 25 tane dükkan inşa edeceğim. O bölge de dinlenme tesisleri gibi olacak" dedi.

YÜCEL'DEN YAYLA TURİZMİ HAMLESİ

 Alanya'nın Demirtaş Vadisi'nde bulunan mahalle muhtarlarıyla Cuma günü akşam Susa Beach Restoran'da biraraya gelen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2019 yerel seçimi öncesi projelerini vatandaşların hizmetine açacağını söyledi. Demirtaş'ın ortak kullanım noktası olan merkeze bir tane Düğün Salonu inşa edeceklerini söyleyen Başkan Yücel, "Demirtaş'a modern bir düğün salonu yapacağız. Bu sayede Demirtaş'ta insanlar salonda düğünlerini yapabilecek" dedi.

banner111

"HİZMETTE GERİ KALMAZSINIZ"

Hizmette geri kalan Demirtaş'taki ekibi güçlendirme sözü veren Başkan Yücel, "Hem Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve hem de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Demirtaş'ın sorunlarının çözümü noktasında elbirliği yapacak. Bu bölgede kullanılması içi yeni araç ve gereçleri de vereceğiz. Bu sayede Demirtaşımız ne hizmet istiyorsa o hizmeti alacak. Hizmette Demirtaş'ı ihmal etmedik ve etmeyeceğiz de. Demirtaş bizim gözbebeğimiz olan bir yerleşim alanı" diye konuştu. 

2 MİLYON TL ÖDENEK YOLDA

Alanya'nın ortak kullanımındaki Çayarası'nda dükkanların yıkılmasından sonra o bölgede yeni bir ticaret merkezi oluşturacaklarını söyleyen Başkan Yüel, "Bu bölgeye 25 tane dükkan inşa edeceğim. Bu dükkanların her biri ayrı ayrı sektörlerde hizmet verecek. Birisi marketçiyse, birisi butikçi, birisi de züccaciyeci olacak. Yeni inşa edeceğimiz dükkanlar sayesinde o bölgenin insanına aş ve iş verecekler. Hem de o bölge vatandaşların aileleriyle birlikte varıp yemeklerini gönül rahatlığıyla yiyebilecekler. Projeyi uygulamak için 2 milyon TL ödenek ayırıyorum"

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 10:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83