Yücel, Malkaralu muhtarları misafir etti

Tekirdağ Malkara Belediyesi ve Türk Hava Kurumu Malkara Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği 2 günlük Alanya programa nedeniyle ilçede bulunan Malkara Mahalle Muhtarları ve Belediye Başkan Yardımcıları Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Yücel, Malkaralu muhtarları misafir etti

 Türk Hava Kurumu Alanya Şube Sorumlusu Emine Keyeoğlu tarafından gezdirilen 30 mahalle muhtarı ve belediye Başkan Yardımcıları, resmi temaslarda da bulundu. Bu kapsamda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden grup, Büyükşehir Yasası ve Alanya hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

banner111
“ŞEHİRDEKİ TÜM KURUMLARLA BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ”

Malkaralı muhtarlara Alanya hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya, her yönüyle 24 saat güvenli bir şehir. İlçemizdeki tüm kamu kurumları ile bir bütün halindeyiz” dedi. 

Alanya’nın en büyük gelir kaynağının turizm olduğunu belirten Başkan Yücel, muhtarlara ve Malkara Belediyesi Başkan Yardımcıları Betin Cömert ve Celal Yılmaz’a Alanya’nın ekonomisi, çok kültürlü yaşamı ve Alanya’nın diğer şehirlerden farklılığıyla ilgili de bilgiler verdi. 

BAŞKAN YÜCEL’E, “TÜRK HAVA KURUMUNA DESTEK PLAKETİ”

Türk Hava Kurumu Alanya Şube Temsilcisi Emine Keyeoğlu ve Malkara Şube Temcilsisi Üzeyir Kocakır, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e Türk Hava Kurumuna desteklerinden dolayı, THK Üniversitesi’nin uçak maketini ve şapkasını hediye etti.
Alanya Belediyesi’nin örnek çalışmalarını yakında takip ettiklerini belirten Malkara Belediye Başkan Yardımcıları ise Başkan Yücel’e plaket ve yöresel peynir sepeti takdim ettiler. Misafirleriyle yakından ilgilenen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise konuklarına Alanya’nın tarihi gravürünü hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 18:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83