Yücel muhtarlarla buluştu, müjdeli haberler verdi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor. Güne Demirtaş Mahallesi’nde doğu bölgesi muhtarları ile kahvaltı yaparak başlayan Yücel, buradaki, programın ardından Dim bölgesi muhtarları ile bir araya geldi.

Yücel muhtarlarla buluştu, müjdeli haberler verdi
Muhtarların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yücel, 17 Mayıs Çarşamba günü Alanya Belediyesi’nin 3 yılda hayata geçirdiği projelerin açılış ve temel atma törenine muhtarları davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor. Sabah saatlerinde Demirtaş Mahallesi’nde Susa Beach Park Restoranda bölge muhtarları ile bir araya gelen Başkan Yücel, bölge muhtarlarına yaptığı konuşmada, bölgesel sorunları bildiklerini belirterek, “Sizlerden gelen talepleri hızlı ve kolay şekilde değerlendiriyoruz. Sonuçta aynı kaderi ve kültürü yaşayan insanlarız. Bu güne kadar yaptığımız hizmetlerde sizlerden güç alıyoruz. Öncelikle bu güne kadar karşılıklı ilişkilerimizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“2 AY İÇERİSİNDE TAŞ OCAĞI, BETON SANTRALİ VE YENİ SICAK ASFALT ÜRETİM TESİSİNİ FAALİYETE GEÇİRİYORUZ”

Alanya Belediyesi’nin 3 yıldan bu yana yapmış olduğu hizmetleri anlatan Başkan Yücel, “Alanya Belediyesi’nin ilk defa kendisine ait bir çakıl ocağı olacak. Şu anda izinlerimiz bitti. Ruhsatlarımızı alıyoruz. Tesisimizi hazırlamaya başladık. Bundan sonra Agrega tesisimizi kendimiz üreteceğiz. Yeni sıcak asfalt tesisi kuruyoruz. Tesisimiz faaliyete geçtikten sonra günde biz 160 ton sıcak asfalt üretebilecek konuma geleceğiz. Bu da mevcut kapasitemizin 3 katına çıkacağımız anlamına geliyor. Şurada 2 aydan sonra taş ocağı, yeni Asfalt Plenti, Beton Santrali olan bir belediye olacağız” dedi.

“HİZMETLERİMİZİN ARKASINDA HALK DESTEĞİ VAR”

Alanya’da yapılan hizmetlerle güzel şeylerin olduğunu vurgulayan Başkan Yücel, şöyle devam etti: “Bugün Alanya’nın merkezi ya da batısı doğusu diye bir kavram kalmadı. En doğudaki veya en kuzeydeki insanlar birbirleriyle iletişim ve kaynaşma içerisinde. Biz belediye olarak her şeyi yaparız. En büyük projeleri hayata geçiririz. Çünkü arkamızda sizlerin ve halkın desteği var. Her şeyden önemlisi insanlarımızın birbirine olan saygısı ve paylaşımcı olması. Biz birlikte yönetim anlayışı ile bu güne kadar yaptığımız hizmetleri katlayarak sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz”

TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİNE DAVET

Başkan Yücel, mahallelerinde yapılan hizmetler için kendisine teşekkür eden muhtarları, 17 Mayıs Çarşamba günü saat 12.30’da Belediye Binası arkasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek Belediyenin toplu açılış ve temel atma törenine davet etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2017, 17:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83