Yücel partililer ve halkla bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, önce partililerle ardından protokol ve halkla bayramlaştı.

Yücel partililer ve halkla bayramlaştı

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı’nın bayramlaşma programına katılarak, partililerle bayramlaştı. Başkan Yücel; “Partimizin programında partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldik. Tabi ki şehitlerimiz dolayısıyla buruk bir bayram geçiriyoruz. Burada şehitlerimizi de unutmayarak ve güzel günlerin geleceğine inanarak, tüm İslam âleminin, vatandaşlarımızın ve kentimizde misafir olarak bulunan insanlarımızın bayramlarını kutluyorum.” dedi. 

banner111
DÜĞÜN SALONU’NDA PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Teşkilatındaki bayramlaşma programının ardından, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa katıldı. Başkan Yücel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı programda, protokol ve vatandaşlarla bayramlaştı. 

YAŞLILAR VE KADER MAHKÛMLARI UNUTULMADI

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayramlaşma töreninden sonra Alanya Huzurevi’ni ziyaret etti. Burada yaşlılarla yakından ilgilenen Başkan Yücel daha sonra Alanya L Tipi Açık Ceza ve İnfaz Kurumu’nu ziyaret ederek buradaki mahkûmlarla hem bayramlaştı hem de onların sorun ve isteklerini dinledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2016, 19:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83