Yürek burkan yaşamdan acı haber

Antalya'nın Aksu ilçesinde 2,5 yıl önce yakalandığı Left Kanseri nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşayan Ümit Çığal, hayatını kaybetti. Hem eşine hem de 2,5 yaşındaki Umut’a bakmak için bardak altlarını dahi satmakla gündeme gelen Şirin Çığal ise yardımseverlerin de desteğiyle hayat mücadelesine devam edeceğini belirtti.

Yürek burkan yaşamdan acı haber
Şirin Çığal ve Ümit Çığal’ın hayatı 11 yıl önce kesişti. Gürcistan’dan çalışmak üzere Antalya’ya gelen 45 yaşındaki Şirin Çığal, Antalya’da inşaatlarda boya ustalığı yapan aynı yaştaki Ümit Çığal ile tanıştı. Bir süre birbirlerini tanıyan ikili evlenme kararı aldı. 11 yıl önce evlenen ikilinin Umut, isminde bir çocukları dünyaya geldi. İkilinin hayatı istedikleri gibi gitmedi. 2,5 yıl önce Ümit Çığal'a Karaciğer Left Kanseri teşhisi konuldu. Aynı yıl ise kalbinin iyi çalışmaması sonucunda kalbine cihaz takıldı. Kanserin tüm vücudunu sarması sonucu yatağa bağlı yaşamaya başlayan Ümit Çığal’a eşi baktı. Gözü yaşlı anne Çığal, 2,5 yaşındaki çocuğuna ve eşine bakmak için evde bulunan bardak altlarını dahi sattığını söylemişti.

Kanserle mücadelesini kaybeden 58 yaşındaki Ümit Çığal, Pazar günü hayatını kaybetti. Aksu Topallar Mezarlığına defnedilen Ümit Çığal’ın eşi Şirin Çığal ise bundan sonraki mücadelesini eşinden geriye kalan 2,5 yaşındaki çocukları Umut için vereceğini kaydetti. Hayatta hiçbir zaman pes etmediğini belirten acılı anne, “Ben mücadelemi sürdüreceğiz. Eşime elimden geldiği kadar baktım. Allah ondan razı olsun. Bir anda aramızdan gideceğini hiç tahmin etmemiştik. Umut için mücadele etmeye devam edeceğim. Elimden geleni yapacağım. Zor zamanlardan geçtim. Elimde olan her şeyi harcadım. Eşimi hayatta tutamadım” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83