'ZABITA BİRİMİMİZ BELEDİYEMİZİN AYNASIDIR'

Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile birlikte Zabıta Haftası kapsamında Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i, encümen üyelerini, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı’yı, Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay’ı makamında ziyaret etti.

'ZABITA BİRİMİMİZ BELEDİYEMİZİN AYNASIDIR'

 Zabıta Teşkilatı 190. yaşını kutlamaya devam ediyor. Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde ziyaretler gerçekleştiriliyor. Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile birlikte ilk ziyareti Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e yaptı. Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, zabıtaların da bir kolluk kuvveti olduğunu ifade ederek diğer kolluk kuvvetleri gibi insanların huzuru için çalıştığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven,  “Zabıta, belediye ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören bir birimdir. Belediyenin olumlu imaj sahibi olması için zabıtaya çok büyük görevler düşüyor. Zabıtamız yerli ve yabancı vatandaşların huzuru için çok önemli görevler yapıyor.” dedi.

banner111
“ZABITA BİRİMİMİZ BELEDİYEMİZİN AYNASIDIR” 

Kaymakam Tanrıseven’den sonra Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaret edildi. Zabıta teşkilatının 190. yıl dönümünü kutlayarak söze başlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Zabıta birimimiz, Belediyemizin aynasıdır. Toplumla en çok iç içe olan, toplumun sağlığı, huzuru ve mutluluğu için çalışan bir birimimiz. Bugüne kadar göstermiş oldukları çalışmalarından dolayı tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

“İLÇEMİZİN BATISINDAN DOĞUSUNA KADAR HER YERE HİZMET VERİYORUZ”

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ise yaptığı konuşmada: “2 yıldır tecrübe kazanarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. 4 Zabıta Karakolu ile ilçemizin doğusundan batısına kadar her yere hizmet veriyoruz. Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

EMNİYET VE JANDARMA’YA ZİYARET

Encümen üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı ve Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Mehmet Ay’ı ziyaretlerinin ardından şehir içinde araç konvoyu gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83