ZABITA ZİYARET TURUNDA

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli basın kuruluşlarını ve huzurevini ziyaret etti.

ZABITA ZİYARET TURUNDA

 Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Zabıta Haftası çerçevesinde; ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu’nu, KANAL A Televizyonunu, Alanya Postası Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Gürses’i, Haber Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi Cevdet Zamanoğlu’nu, Alanya Müftülüğü’ nü ve Alanya Huzurevini ziyaret etti.

banner111
SİPAHİOĞLU: “25 YILDIR İLK ZABITA ZİYARETİ”
ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu “Alanya Televizyonu kurulduğu 25 yıldan bu yana ilk kez zabıta ve ekiplerimizi ziyarette görüyoruz. Bizim adımıza son derece memnuniyet verici bir olay. Hepinize çok teşekkür ediyorum. İlçemizin ve bölgemizin gelişmesinde Zabıtanın son derece büyük görevi olduğunun bilincindeyiz. Alanya Televizyonu olarak her zaman zabıtanın yanında olduk ve devam edeceğiz. Zabıta haftamızın tüm zabıta camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.
Alanya Postası Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Gürses, Haber Alanya Gazetesi imtiyaz sahibi Cevdet Zamanoğlu ve Kanal A televizyonu ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirerek başarılarının devamını dilediler.
Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, “Alanya Belediyesi zabıta ekibimiz şehrin güvenliği, sağlığı ve esenliği ile alakalı her türlü düzenleme ve çalışmayı yapmaktadır. Polisimizle ve jandarmamızla iş birliği ile çalışmalarımız yürütülmektedir. Her zaman zabıta ekibimizin yanında olduğunuz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 18:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83