'ZABITANIN GÖREVİ BÜYÜK'

1826’da kurulduğu ilk günden beri halkın sağlı ve huzuru için hizmet veren Zabıta Teşkilatı, 189. yaşını kutluyor.

'ZABITANIN GÖREVİ BÜYÜK'
Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ile birlikte ilk ziyareti Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'e yaptı.

TANRISEVEN "ZABITA DA BİR KOLLUK KUVVETİ"

Kaymakamlık Toplantı Salonunda samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven, Zabıtaların da bir kolluk kuvveti Bedava bahis olduğunu ifade ederek diğer kolluk kuvvetleri gibi insanların huzuru için çalıştığını söyledi. Kaymakam Tanrıseven “Alanya'da geniş bir coğrafyada hizmet veren Zabıtamız yerli ve yabancı vatandaşların huzuru için çok önemli görevler yapıyor. Diğer kolluk kuvvetleri ve vatandaşlarımıza işbirliği içinde yapacağınız çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ise yaptığı konuşmada İlçe Emniyet Müdürülüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği içinde çalıştıklarını ifade ederek Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'e vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2015, 12:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83