Ziraat yeni yerine taşınıyor

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, yeni açılacak Ziraat Odası Başkanlığı binasının 20 Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Ziraat yeni yerine taşınıyor
Alanya Ziraat Odası Başkanlığı yeni binasının, tam olarak hizmet vermeye başlayacağı zamanın Ağustos'un 20'si olduğunu dile getiren Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, “Artık burada Bismillah diyeceğiz. Sizlerin aracılığı ile de hizmet vermeye başlayacağız” dedi. 

'AĞUSTOS'TAN ÖNCE TOPLAMAYIN'

Tropikal ürünlerin ve subtropik ürünlerin hasat zamanının yaklaştığını dile getiren Göktepe, “Hasadı yaparken tam olgunluk aşamasına geldiğinden emin olsunlar. Avokadoyu Ağustos 1 ve 10'u arasında yapsınlar. Daha öncesinde kesinlikle toplama yapmamaları hususunda ricada bulunmak istiyorum” dedi.

'ÇİFTÇİLİK BELGESİ SORUN'

Sebze ve meyve komisyoncularına seslenen Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, “Avakado hırsızlığı biliyorsunuz bölgemizde oluyor. Ürün olmadığından dolayı çok gündemde değil. Ancak ürün çıktıktan sonra çok ciddi anlamda hırsızlığı oluyor. Komisyoncu arkadaşlarım bir çuval içerisinde ya da bir sandık içinde getirdikleri ürünlere talip olmasınlar. Çiftçilik belgelerini sorsunlar” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2020, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83